Ons verhaal

Mijn missie

Het is mijn missie om jou en andere ondernemers te inspireren en te helpen hun passie te volgen. Zelf stuitte ik jarenlang op onbegrip. Ik wou een creatieve weg inslaan, maar er werd mij altijd verteld om voor het zekere te kiezen. Ik besef dus héél goed welke uitdaging het ondernemerschap inhoudt. Starten met een onderneming is heel spannend en vaak sta je er écht alleen voor. Hier wil ik graag verandering in brengen. Zo wil ik een sparringspartner zijn voor ondernemers. Door middel van grafisch ontwerp, webdesign en social media coaching wil ik een aanspreekpunt voor hen zijn en hen helpen om de visibiliteit van hun onderneming te boosten.

Klik en lees meer op

gva logo
logo het nieuwsblad
logo made in kempen
logo made in kempen
publicatie in de krant

Mijn Waarden

Onderscheiding

Ik vind het belangrijk om niet alleen een mooi resultaat op te leveren, maar ook een resultaat waarmee jij je kan onderscheiden van de menigte. Dit alles opdat jouw bedrijf opgemerkt wordt en eruit springt.

Empowerment

Ik ben meer dan louter een uitvoerende kracht. Zo denk ik graag met je mee. Ik luister en bevraag duidelijk wat je nodig hebt en creëer steeds een aanpak op maat zodat jij de beste resultaten behaalt.

Openheid

Ook transparantie en eerlijkheid draag ik hoog in het vaandel. Ik betrek je nauw bij het proces en vraag frequent feedback, zodat je kan bijsturen indien nodig. Alles om jou en je onderneming sterker te maken!

Daadkracht

Ik vind het belangrijk om steeds een stapje verder te denken. Zo zal ik bijvoorbeeld niet alleen een mooie webshop creëren, maar ook eentje dat converteert (verlanglijstje, upselling, cross-selling…). Resultaat gegarandeerd.

If they don’t give you a seat at the table, build your own table!
And I would be honored to help.