Hi, Ik ben Caro

En het is mijn missie om jou en andere ondernemers te inspireren en te helpen hun passie te volgen. Zelf stuitte ik jarenlang op onbegrip. Ik wou een creatieve weg inslaan, maar er werd mij altijd verteld om voor het zekere te kiezen. Ik besef dus héél goed welke uitdaging het ondernemerschap inhoudt. Starten met een onderneming is heel spannend en vaak sta je er écht alleen voor. Hier wil ik graag verandering in brengen. Zo wil ik een sparringspartner zijn voor ondernemers. Door middel van grafisch ontwerp, webdesign en social media coaching wil ik een aanspreekpunt voor hen zijn en hen helpen om de visibiliteit van hun onderneming te boosten.

Klik en lees meer op

gva logo
logo het nieuwsblad
logo made in kempen
logo made in kempen
publicatie in de krant

Waar sta ik voor?

Onderscheiding

Ik vind het belangrijk om niet alleen een mooi resultaat op te leveren, maar ook een resultaat waarmee jij je kan onderscheiden van de menigte. Dit alles opdat jouw bedrijf opgemerkt wordt en eruit springt.

Empowerment

Ik ben meer dan louter een uitvoerende kracht. Zo denk ik graag met je mee. Ik luister en bevraag duidelijk wat je nodig hebt en creëer steeds een aanpak op maat zodat jij de beste resultaten behaalt.

Openheid

Ook transparantie en eerlijkheid draag ik hoog in het vaandel. Ik betrek je nauw bij het proces en vraag frequent feedback, zodat je kan bijsturen indien nodig. Alles om jou en je onderneming sterker te maken!

Daadkracht

Ik vind het belangrijk om steeds een stapje verder te denken. Zo zal ik bijvoorbeeld niet alleen een mooie webshop creëren, maar ook eentje dat converteert (verlanglijstje, upselling, cross-selling…). Resultaat gegarandeerd.

If they don’t give you a seat at the table, build your own table!
And I would be honored to help.

Mijn Loopbaan

2015-2020

Ik richtte een eigen kledingwebshop op en verdiepte mij in de social media- en influencer marketing. Al snel zaten er zo’n honderd mensen klaar voor elke launch. Ook groeiden mijn eigen socials en kreeg ik de kans om als influencer en content creator te werken voor grote bedrijven zoals Royco, Black & Decker, Volkswagen, Temu,…

2020-2021

Ik studeerde grafisch ontwerp bij. Ik verkocht mijn webshop omdat het creatieve werk plaats had gemaakt voor het puur uitvoerende werk, wat niets voor mij was. Ik liet mijn onderneming omvormen tot Brand Out en startte als grafisch ontwerper in bijberoep.

2021-2023

Met mijn diploma als grafisch ontwerper op zak verkende ik de arbeidsmarkt. Ik startte als social media marketeer bij het grootste agency van België, namelijk iO. Daar kreeg ik unieke kansen. Zo ontwierp ik de visuals voor Mayerline, voerde ik het social media beheer uit voor Kipling Shoes,… Ook in mijn eigen onderneming werkte ik al snel samen met grote bedrijven, waaronder Salvequick. 2022 was dan ook een jaar van zowel persoonlijke als professionele groei. In 2023 besloot ik Brand Out naar een hoger niveau te tillen en ging ik aan de slag als full-time zelfstandige.